Mesaj de salut al Primarului s. Doroţcaia Berzan Valeriu Grigore

Dragi vizitatori!

     Vă salut pe pagina noastră oficială a primăriei s. Doroţcaia. Aceasta este cartea de vizită virtuală a satului nostru, care sper că vă va provoca curiozitate şi dorinţa de a vă informa cu activitatea autorităţilor publice locale. Ţin să vă mulţumesc că aţi ales această cale de comunicare, care este una din modalităţile prin care primăria s. Doroţcaia va fi mai aproape de locuitorii satului cît şi de oaspeţii săi.

     Împreună cu Consiliul local ne dorim o guvernare cît mai trasparentă şi deschisă, cu implicarea activă a cetăţenilor în procesul de luare a deciziilor, iar cei interesaţi de identificarea oportunităţilor de a investi în localitate vor avea toată susţinerea şi implicarea noastră.

     Cu recunoştinţă apreciem aportul şi implicarea tuturora în soluţionarea treburilor publice locale, la identificarea şi implimentarea proiectelor investiţionale de infrastructură, la renaşterea şi promovarea valorilor tradiţionale şi spirituale ale localităţii noastre.

     Contăm şi credem în spiritul Dumneavoastră, în realizarea obiectivelor trasate, în profesionalismul şi devotamentul aleşilor locali şi angajaţilor primăriei în dorinţa de a ne asigura o viaţă mai bună şi o localitate mai prosperă.

     Sperăm că sugestiile şi propunerile Dumneavoastră să îmbunătăţească serviciile publice prestate, să vă cunoaştem mai bine doleanţele ca să contribuim la soluţionarea acestora, iar colaborarea noastră virtuală va contribui la dezvoltarea uniformă şi eficientă a localităţii noastre.

 

Cu respect,

Valeriu Berzan

Primarul s. Doroţcaia